BRZO I LAKO: Saznaj ko te skinuo sa liste Fejsbuk prijatelja!

Dakle, ako koristiš Firefox ili Chrome "Unfriend Notify for Facebook" ekstenzija (dodatak za pregledač) omogućava ti da vidiš ko te više ne prati na toj društvenoj mreži. Onog trenutka kada neko klikne na "Unfriend" ispod tvoje slike ti ćeš to znati, i to bez znanja tog koji te je skinuo sa liste prijatelja.
Instaliraj dodatak za Firefox ili Chrome, idi u listu prijatelja (Friends ikonica u gornjem desnom uglu kod Pretrage ili preko "Friends" taba), i tamo ćeš naći novu opciju "Lost Friends", u okviru koje ćeš videti slike i imena "prijatelja" koji su te"otkačili" sa Facebooka!
Eto, i to su ti baš "neki" prijatelji...
Nakon instalacije dodatka, koji traje svega par sekundi resetuj Chrome ili Firefox i na opisanom mestu pojaviće se "Lost Friends" opcija. U prvih nekoliko sati korišćenja nismo uočili da ekstenzija ne radi, da usporava Fejs ili se ponaša čudno. Što se bezbednosti tiče, nemamo više detalja, nego da je ekstenzija ocenjena sa preko četiri, na osnovu 614 glasova (u trenutku pisanja ovog članka) i da ne govori o nekim posebnim pristupima, poput Chrome ili nekih drugih ličnih podataka korisnika.
Ukoliko poželite da izbrišete Unfriend otiđite u Settings, pa Extensions (ili Add-Ons u Firefoxu) i tamo prvo otkačite da ne želite da koristite Unfriend opciju, pa je onda i izbrišite.
Izvor: istinito

Pogledajte još