fbpx

5 gluposti koje činiš nakon raskida, a koje ti mogu upropastiti život!

Nemoj glumiti da si dobro

Neke žene već prvi dan nakon raskida šetaju okolo i govore da su sasvim u redu. To je samozavaravanje i odlaganje. Takva će se žena slomiti nakon mesec dana, i proživljavati prvu nedelju. Ako ti se plače - plači, radi šta želiš, samo nemoj samu sebe uveravati da si super, jer verovatno nisi.

Nemoj pokušavati da ostaneš prijatelj s njim

Kasnije možeš, ali na početku to jednostavno neće funkcionisati. Naravno da možete ostati u prijateljskim odnosima, ali na početku je to najčešće samo pokušaj da se vratiš u vezu s njim, a on to najverovatnije ne želi.

Nemoj ga uhoditi

Na Facebooku, na mestima na kojima znaš da će biti - nemoj. To nije dobro ni za tebe, ni za njega. Umesto da se baviš njime, bavi se sobom.

Nemoj spavati s njim

Možda će ti se to činiti kao logičan izbor, ali nemoj spavati s bivšim nakon raskida. On to najverovatnije radi samo zbog seksa, ti ćeš to najverovatnije raditi s ciljem da se pomirite, i niko neće biti srećan.

Nemoj se tetovirati

Ni ošišati. To možeš malo kasnije, kada ćeš biti sigurna da tetovaža ili drastično promenjena frizura nemaju veze s raskidom. Tetovaža ili nova frizura ga neće vratiti, niti će učiniti da se osećaš bolje.

Izvor: Index.hr


Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.