Bizarna prosidba: Izbola ga skoro nasmrt, pa ga zaprosila, a on rekao "da"

Miroslava Šetkova odgovara pred sudom za pokušaj ubistva zato što je u svađi ovog leta u svom stanu u Hradecu Kralove napala nožem svog dečka i ubola ga najmanje 12 puta a pošto je jednim od udaraca probila i pluća muškarac je napad preživeo samo zahvaljujući tome što je uspeo da pozove hitnu pomoć i komplikovanoj operaciji.

Šetkova je u juče na ročištu, međutim, sve zapanjila kada se odrekla svog prava da se izjasni o svedočenju žrtve i umesto toga ga pred svima zaprosila a on je pristao.

- Ne krivim je, želim da se oženim njome. Tada sam malo popio i bio ljubomoran pa sam je isprovocirao. Zato više neću tako da pijem. Popijem najviše dva piva - kazao je za današnje Pravo budući mladoženja.

Verzija koju su sada predstavili sudu bila je drugačija od prvog saslušanja u policiji, kada je optužena navela da je htela da ga izbaci iz svog stana i zapretila da će ga ubosti nožem ako ne ode a on je isprovocirao sa "čik probaj".

Šetkova kao otežavajuću okolnost ima i to što je već osuđivana uslovno zato što je svojevremeno pijana napala jednu ženu i nanela joj ozbiljne povrede.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.