Bittersweet presents Oskar Offermann

15. novembra KC Grad biće domaćin prve mistične noći u serijalu nazvanom ‘’bittersweet’’ koji ce Beogradu pružiti nesvakidašnji provod u izmenjenom prostoru Grada!

Uz posebno spremljen zvuk i hipnotišuću muziku vodimo vas na transcedentno putovanje na nepozatnu lokaciju. Kristijan Molnar, autor radijske emisije “Christallization” i perspektivni DJ kao pokretač ovog serijala pozvaće prijatelje i goste koje do sada niste imali priliku da čujete, a redovni su vodiči kroz noć najboljih klubova u Evropi.

(old_image)

Tako će 15. novembra ugostiti Oskara Offermanna, osnivača berlinskih etiketa WHITE i Rimini, koji je svoje leto proveo znojeći čuvene podijume za ples kao sto su Berghain/Panorama Bar, The Watergate ili čak Boiler Room! Kako Oskar voli da kaže ‘’space is only the beggining’’… On će vam, u najmanju ruku spremiti petočasovno zadovoljstvo za ovu retku priliku!

Ah da, noć je bez bliceva, strogo zabranjeno… nema kamera, foto aparata, samo smo mi, mrak i muzika… zato slobodno dodjite u svom najuzbudljivijem izdanju. Mi nemamo predrasude, a vi?
Karte: pretprodaja 300 rsd, posle 00h 400rsd

Posetite sajt.

Pogledajte još