Čarls Menson (80) dobio dozvolu da se venča sa 26-godišnjakinjom koja ga posećuje u zatvoru!

Menson i njegova izabranica Efton Elejn Barton dobili su dozvolu za venčanje 7. novembra. Barton je napustila svoj dom na srednjem američkom zapadu i preselila se u Korkoran u Kaliforniji u kojem se nalazi zatvor, kako bi bila bliža Mensonu.

U dozvoli se ne specifikuje datum venčanja i naznačuje da par ima 90 dana da se venča ili da ponovo podnese zahtev za dozvolu.

Barton je pre godinu dana dala intervju za magazin "Rolingstoun" u kojem je najavila da Menson i ona nameravaju da se venčaju. Menson je tada, međutim, rekao da to nije istina.

Barton, poznata po nadimku "Zvezda", rekla je juče za AP da voli Mensona i da će se njih dvoje venčati narednog meseca. Ona je opovrgla glasine da on nije zainteresovan za brak.

Menson je 1972, zajedno sa još četiri člana svoje "duhovne porodice", osuđen na doživotni zatvor posle jednog od najgnusnijih masovnih ubistva u američkoj istoriji, kada su 1969. ubijeni glumica Šeron Tejt, supruga reditelja Romana Polanskog, i još šest osoba.

Šeron Tejt (26) je u trenutku ubistva bila u osmom mesecu trudnoće, i izbodena je nožem dok je molila napadača, i to ženu iz Mensonove bande, da joj ne ubije bebu.

Pogledajte šta ona kaže:

Izvor: blic

Pogledajte još