Da li ste obezbedili svoje mesto na putovanju snova?

Karata je ostalo još malo, požurite i obezbedite sebi mesto na dešavanju koje će pomeriti granice beogradskog noćnog života i pokazati da Beograd i Srbija mogu biti u rangu sa svetom. Ono što vas očekuje jesu najkvalitetniji sprski izvođači, fenomenalna scenografija i light show, mnoštvo propratnih zanimljivosti i iznenađenja i vrhunski provod!

United We Dream je događaj za one koji žele da iskuse neverovatnu pozitivnu energiju, ljubav i prijateljstvo koje pruža samo Belgrade Banging porodica. Sa vizijom da ujedini najbolje domaće EDM izvođače i da pokaže da Srbija ima velike zvezde u usponu, Belgrade Banging predstavlja 6 izvođača koji će ispuniti vaše najveće EDM snove: Tom Gepard, Cavin Viviano, Erick Kasell, Rosske, Oakich i Matalive.

Ono što je specifično za muzički program ovog dešavanja jeste to da će ovi sjajni momci nastupati zajedno, odnosno “back-to-back”. United We Dream će otvoriti Oakich i Matalive, nakon kojih će kao headline nastupiti Tom Gepard i Cavin Viviano. Zatim će do ranih jutarnjih časova nastupati Rosske i Erick Kasell.

Ovi sjajni momci biće zaduženi za najbolju atmosferu i fenomenalan provod koji će se desiti u subotu u Savamali!

Cena karte će poskupeti na ulazu! Karte možete rezervisati na 065/BANGING, odnosno 065/2264464i preuzeti svakog dana u Mikseru od 12-20h. Cena karte je simboličnih 400 dinara.

Ono što nam Belgrade Banging obećava jeste spektakl za pamćenje!

Posetite sajt Belgrade Banging.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.