U tri udesa povređeno 9 osoba!

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je devet osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sedam osoba je povređeno u udesu, koji se dogodio oko 21.30 časova na uglu ulica Bajdine i Bulevara Kralja Aleksandra, rekla je Macura.

Muškarac star 54 godine zadobio je povrede ramena i kolena, žena stara oko 45 godina istezanje vrata i povredu skočnog zgloba, a žena stara 33 godine istezanje vrata, rekla je Macura i dodala da je sve troje prevezeno u Urgentni centar.

Muškarac star 41 godinu zadobio je povredu grudnog koša, ali je odbio prevoz do bolnice, istakla je portparol Hitne pomoći.Devojčica uzrasta oko 12 godina zadobila je isčašenje oba kolena, a muškarac star 14 godina zadobio je povredu skočnog zgloba, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Institut za majku i dete.

Mladić star oko 21 godinu zadobio je povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.U udesu na uglu Trgovačke i Jablaničke ulice oko 20.55 časova muškarac star oko 32 godine zadobio je istezanje vrata i povredu desnog kuka, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Žena stara oko 42 godine je u udesu oko 19.40 časova na uglu ulica Živka Davidovića i Velizara Kosanovića zadobila povrede glave i nosa i razderotinu donje usne, a prevezena je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 269 intervencija od kojih 71 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Macura je ukazala da se juče u Beogradu dogodio rekordan broj od 18 saobraćajnih udesa, odnosno ukupno 21 za protekla 24 sata.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.