HOROR NADOMAK IVANJICE: Otac sprečio komšiju da mu siluje ćerku (4)

Privedenom Nenadu P. određeno je policijsko zadržavanje nakon čega će biti saslušan u Tužilaštvu. Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

- Uhapšeni je, prema rečima oca oštećene, ušao u njihovu kuću kako bi se, navodno, igrao sa devojčicom. Međutim, čim je ostao sa njom, skinuo se go, a zatim svu odeću pocepao i sa devojčice. Otac četvorogodišnjeg deteta video ga je kako njegovu ćerku dodiruje po intimnim delovima tela. Ceo slučaj odmah je prijavio policiji, koja je uhapsila manijaka - objašnjava naš sagovornik blizak celom slučaju.

Devojčica, koja će tek za koji mesec napuniti četiri godine, odmah je upućena na ginekološki pregled. Dežurni lekar utvrdio je da A. P. nema povrede po telu, te je nasilniku pisana krivična prijava samo za nedozvoljene polne radnje.

Žitelji ovog sela nadomak Ivanjice juče su bili škrti na rečima zbog, kako kažu, sramote koja im se dogodila.

- Bila je policija i odvela komšiju Nenada. Bog zna šta je tražio i radio u kući tog deteta. Ne smem ni da izgovorim... Nek se osudi na toliko godina da zaboravi na zlodelo koje je hteo da učini - kaže komšinica uhapšenog momka.

Prema našem krivičnom zakonu, za nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom predviđena je kazna zatvora do tri godine.

Izvor: Alo

Pogledajte još