IGRA JEZIKOM koja će je dovesti do neverovatnog VRHUNCA!(18+)

Većina žena neizostavno će doživeti orgazam cunnilingusom (lat.cunnus – vagina, linger – lizati), a najbolje od svega je što će vagina i posle orgazma biti veoma osetljiva.


1. Kažiprstom i srednjim prstom prekrij vaginu, a u tački gde se ta dva prsta spajaju nalazi se klitoris, na samom vrhu. Tako sigurno neće promašiti.

2. Povuci Venerin breg prstima nagore, u pravcu pupka. Ovaj pokret sasvim će osloboditi klitoris i učinite te neverovatno senzibilnom.

3. Zamoli ga da dlanom blago pritisne stidne usne, a palcem pritisne klitoris. Kružnim masažnim pokretima može pomoći jeziku.

4. Tvoja „drugarica” reagovaće na sisanje baš kao i njegov penis! Zato njen dobar deo mora zahvatiti usnama, izbaciti vazduh i nežno pokretati glavu.

5. Uživaće ako pojedeš svež ananas, koji će „zasladiti” tvoju prirodnu aromu, ili ako svaki dan popiješ svež sok od limuna

6. Njegovo lizanje kombinuj s dodirima svojih prstiju. Na primer, dok ti jezikom miluje stidne usne, ti mazi klitoris.

7. Neka ti liže klitoris dok stojiš, a on ti kleči među nogama. Neka kombinuje: nazad-napred pa obrnuto. Promena ugla potpuno će te izludeti.

8. Neka ti palčevima dodiruje Venerin breg, a jezikom pritiska klitoris.

9. Poza „Venerin sed” nazvana je po najseksipilnijoj nemačkoj glumic Sonji Kirhenberger, koja u filmu „Venerin slučaj” seda na ljubavnika tako da joj on jezikom može kliziti po najosetljivijem mestu. Prednost ove poze je u tome što mu ne oduzima dah, dok je mana to što je sav napor prebačen na butine!

10. Namesti se u takvu pozu da možeš ispružiti noge kako bi po potrebi zategla butine i zadnjicu, što će ti olakšati pospešivanje zadnjih trzaja do vrhunca.

Izvor: folkoteka

Pogledajte još