Anabela dobila nepristojnu ponudu od Bobana Rajovića

Anabela Atijas odlučila se za novi korak u karijeri. Budući je pre mesec dana odlučila da pronađe pravu pesmu za sebe koju će potom i ekranizovati, ova atraktivna pevačica poželela je konačno okupiti pravi tim oko sebe koji će ozbiljno voditi njenu karijeru što se menadžerskog i marketinškog dela tiče.

U slučajnom razgovoru s kolegom Bobanom Rajovićem, pevač joj je predložio da bude deo njegove izdavačke kuće "BR:Enter Music" koja će se pobrinuti oko svega onoga što je Anabeli u karijeri potrebno.

- Imam novog izvršnog producenta. Boban Rajović i BR:Enter Music. Dobila sam baš onako ''nepristojnu'' ponudu koja je za nas pevače baš nešto posebno. Ponuđeno mi je da se neko istinski i celokupno bavi sa mnom i mojom karijerom – izjavila je ponosno lepa pevačica za emisiju Exkluziv te s osmehom dodala:

- Do sada sam bila i PR i menadžer i vozač, a od sada sam samo pevačica kojoj je posao da otpeva svoj nastup i bude lepa.

Njena nova pesma koju će ekranizovati sredinom januara snimljena je u 'BB Music' studiju, a autori su Marko Đurašević Mahoni i Jovan Peurača koji su svoj kvalitet dokazali nebrojeno puta.

Ne sumnjamo kako će lepa pevačica i ovog puta predstaviti nešto potpuno neočekivano budući da smo od nje samo tako i navikli.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.