Evo kako da napravite savršen SEKSI snimak!

Poza u kojoj muškarac leži na leđima, ili se malo izdigne na laktove, a devojka sedi na njemu, super je za oboje je za muškarce sa stomakom koji u toj pozi izgleda manji.

Za seks pred ogledalima ili kamerom, idealan je i seks otpozadi. Verovatno biste u ogledalu ili na snimku radije gledali lice svoje partnerke dok uživa u seksu, nego svoju zadnjicu. Dakle, partnerka je okrenuta licem prema kameri ili ogledalu, muškarac je iza nje, ali su kamere/ogledalo postavljeni ispred partnerke.

Ako ne želite da gledate svoju pozadinu tokom "akcije" koju snimate ili gledate u ogledalu, evo još jedne super poze - žena je okrenuta licem prema krevetu, oslonjena na šake i stopala, dok su grudi i glava izdignuti prema gore. Muškarac je u ovoj pozi dominantan, nalazi se iza žene, a najbolje je da ogledala/kameru postavite pored kreveta, kako biste oboje mogli da uživate u erotičnom pogledu. Ono što je muškarcima posebno privlačno u ovoj pozi je pomeranje partnerkinih grudi u zavisnosti od toga koliko je "akcija" intenzivna.

Poza poznata kao "madam baterflaj" podrazumeva da muškarac leži na leđima, dok je žena "odozgo", tako da opkorači partnera - njena stopala su u visini njegovih ramena, stopalima naslonjena na krevet, a ona se izvija pozadi toliko da kosom dohvata partnerova stopala. Ova poza pomaže da dobro izgledate tako što će devojka sakriti eventualni višak na vašem stomaku, ali će i ona izgledati vitkije. Ako koristite ogledala ili kameru, u prvom planu će biti njene grudi, noge, vrat.

Na kraju, ako želite da raspalite "vatru" u spavaćoj sobi korišćenjem ogledala ili kamere tokom seksa, imajte na umu da će vam neko lagano osvetljenje dobro doći - manja lampa ili mirišljave sveće mogu da posluže.

Ipak, imajte na umu da kamera u spavaćoj sobi može i da vam "uništi" seks jer ćete više razmišljati o kameri nego što ćete uživati u "akciji".

Izvor: mondo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.