RASPLAMSAJTE STRASTI ISPOD POKRIVAČA: Idealne seks poze za hladne jesenje dane

Hladne jesenje večeri s čašom vina u ruci i ćebetom mogu biti vrlo romantične, ali i strastvene. Jesenji dani odlični su za isprobavanje novih seks poza s partnerom i za rasplamsavanje strasti ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

Kišni i tmurni dani kao i hladnije noći super su prilika za intimni i nežniji seks. Uskočite s partnerom ispod pokrivača, stisnite se jedno uz drugo i isprobajte neke od ovih seksi poza...

Na kauču ispred TV-a

Zašto se ne biste zaigrali s partnerom dok na kauču ležite jedno uz drugo i pratite svoju omiljenu seriju na TV-u? Skinite odeću, a partner neka legne iza vas i stisne se uz vaše telo. Zakačite nogu oko njegove zadnjice kontrolišući tako dubinu penetracije. Okrenite glavu unazad kako biste mogli da posmatrate jedno drugo u zanosu strasti.

Fantazija tokom poluvremena

Dok vaš dragi gleda utakmicu na TV-u, sačekajte poluvreme, a potom mu skinite pantalone, pa mu sedite u krilo i krenite u akciju. Strastveno ga poljubite i pustite mašti na volju.

Seksi ušuškavanje

Ovo je odlična poza uz zagrljaj, a izvodi se tako što i vi i partner legnete na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite se, a zatim zakačite svoju nogu preko njegovih bokova. Polako se krećite i uživajte u svakom pokretu, strastveno se ljubeći.

Poza naglavačke

Za ovu je pozu potrebno malo više eksperimentisanja, ali odlična je za zagrevanje tokom hladnih jesenjih noći. Partner sedi na ivici kreveta, a vi mu sedite u krilo, okrenuti prema licu. Nagnite se natrag, tako da vam je glava spuštena prema podu. On će imati odličan pogled na vaše golo telo, a vi ćete uživati u nezaboravnom vrhuncu ove izazovne poze.

Uz vatru

Kad postane još hladnije, zapalite vatru u kaminu i ugasite sva svetla. Bacite na pod ćebe i jastuk i pozovite partnera da vam se pridruži. Lezite na trbuh, raširite noge i savijte ih u kolenu. Podignite bokove kako bi partner mogao da uđe u vas otpozadi. Uživajte u strastvenom seksu, dok vatra pucketa...

Poza kašike ispod pokrivača

Poza kašika omiljena je mnogima, i to s razlogom. Muškarac je privijen uz ženu, otpozadi. Ovo je idealna poza za povećanje intimnosti s partnerom, a tokom zime je možete izvoditi ispod prekrivača i time dodatno začiniti stvar. S obzirom na to da osećaj hladnoće smanjuje šanse za postizanje orgazma, pobrinite se da vam bude toplo.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još