fbpx

ISPROZIVALA KOLEGINICU Ona ima psihičkih problema! Šteta, lepa je i dobro peva!

Plavokosa pevačica Maja Nikolić je svojim gostovanjem i izjavama u emisiji "Ami G Show" izazvala veliku pažnju i različite reakcije, a njena koleginica Dunja Ilić, iako se nalazi u Moskvi, gledala je emisiju i prokomentarisala je na svom Facebook profilu.

Dunja je istakla da joj Majino ponašanje nije čak ni smešno, te da misli da je Maja lepa, pametna žena, kao i dobar pevač, ali da ima nekih psihičkih problema.

- Meni je zaista žao ove žene. Nije mi ni ni smešno, čak mi je bilo neprijatno da pogledam snimak do kraja. Ona ovde priča o životu koji je priželjkivala za sebe, možda i mogla da ga živi jer mi žena ne deluje glupo, ali prošle su godine i ona je krenula da živi tu svoju fantaziju. Razlika izmedju nje i onih koji pričaju sami sa sobom u autobusu je što su nju doveli u jednu od nejgledanijih emisija kako bi se čitava zemlja smejala nekome kod koga su zbog neispunjenih ambicija, definitivno nastali teški psihički problemi. Šteta. Lepa žena, pametna, dobar pevač. Bolje da je i odustala od tih svojih ambicija, radila na nekom šalteru, podizala svoju decu, uživala sa pravim prijateljima i našla nekog ko ne mora biti ni biznismen ni bogataš,već ko će je voleti. Naravno, tada bi naši ljudi rekli propala. Ali čini mi se da je ovo ipak mnogo gore – napisala je Ilićeva, preneo je PulsOnline.rs.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.