Ros iz "Prijatelja" postaje Kardašijan?

Dejvid je dobio poziv da bude deo nove serije "American crime" koja će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima i prikazivati neka od najpoznatijih ubistava i suđenja. Jedna od epizoda, nazvana 'American Crime Story: The People v. O.J. Simpson', nastala je po knjizi Džefrija Tubina 'The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson'.

Ta epizoda će biti posvećena slučaju slavnog sportiste O.J. Simpsona, a Dejvid će navodno glumiti njegovog advokata, Roberta Kardašijana.

Podsetimo, pre dvadeset godina ubijena je 35-godišnja Nikole Braun Simpson, bivša supruga slavnog sportiste O.J. Simpsona. Osim nje, ubijen je i 25-godišnji konobar Ronald Goldman, njen tadašnji dečko. Oboje su ubijeni u njenoj kući, na adresi 875 South Bundy Drive u Los Angeles, a za ubistva je okrivljen O.J. Simpson, zvezda američkog fudbala, Nikolin bivši suprug. Nikol je ubijena višestrukim ubodima u glavu i vrat, pri čemu je na rukama zadobila obrambene rane. Robert Kardašijan, jedan od advokata O.J Simpsona, bio je u kući u kojoj su ubijeni Ron i Nikol Braun-Simpson

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još