Očekujem pobedu u oba meča sa Kehrom

BEOGRAD, 8. oktobra 2009. (Beta) - Direktor rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević izjavio je da očekuje pobede u oba meča sa estonskom Kehrom u Kupu EHF.

Partizan sutra u 18 sati, i u subotu u isto vreme, u sportskom centru "Voždovac" na Banjici, igra utakmice 2. kola Kupa EHF.

"Kehra nije atraktivan protivnik, ali ne smemo da je potcenimo. Ne znamo njihove igrače, ali smo čuli da su mladi i da već nekoliko sezona igraju zajedno", rekao je Blagojević na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, "crno-beli" imaju svoje probleme već nekoliko nedelja, jer ne igraju na očekivanom nivou i imaju dosta povređenih igrača.

"Mislim da ćemo u narednim utakmicama uspeti da prevaziđemo probleme. Napravili smo dodatni napor da omogućimo našim rukometašima da igraju pred svojim gledaocima. Siguran sam da ćemo odigrati bolje nego u prvenstvu", rekao je Blagojević.

On je dodao da se Partizan ne odriče ambicija da u domaćem šampionatu osvoji titulu i kup, kao i da u Evropi "stigne što dalje".

"Očekujem dve dobre utakmice i da pobedimo u oba meča", rekao je Blagojević.

Trener Partizana Saša Bošković naglasio je da su igrači dobro trenirali.

"Mislim da će mojim igračima mnogo značiti to što utakmice igramo kod kuće. Želim da istaknem da rezultat meča ne zavisi od toga s kim igramo, već kako mi igramo. Siguran sam da će igrači dati sve od sebe", rekao je Bošković.

On je dodao da je uveren da će ekipa, posle Kehre, nastaviti sa dobrim igrama u domaćem šampionatu i Evropi.

Golman "crno-belih" Nemanja Ljubenović ponovio je da je ekipa Kehra "totalno nepoznata".

"Ulazimo maksimalno ozbiljno u meč. Ako sutra budemo odigrali kako umemo siguran sam da ćemo pobediti. Naravno, pozvao bih navijače da dođu na Banjicu i da nam pruže podršku", rekao je Ljubenović.

Protivnik Partizana u 2. kolu Kupa EHF-a - Kehra, bila je šest puta prvak Estonije i pet puta je osvajala domaći kup.

Pogledajte još