Nećete verovati za šta sve možete da koristite šampon za suvo pranje kose

Stilizovanje kose
Šampon za suvo pranje se najčešće koristi za stilizovanje kose i pravljenje frizure. Ukoliko, na primer, pravite punđu, lako se može desiti da poneki pramen ispadne, ali ukoliko prethodno kosu naprskate suvim šamponom, to se neće dogoditi.

Šiške
Pomoću šampona za suvo pranje kose rešićete sve probleme koje šiške mogu da naprave! Svima se dogodilo da ih šiške jednostavno "ne slušaju", ili da izgledaju slepljeno, a češljanje samo pogoršava situaciju... To je sjajan momenat da iskoristite suvi šampon koji će šiškama dati volumen.

Volumen
Ukoliko imate tanku kosu, morate da isprobate ovaj šampon! Bez imalo muke, kosa će vam biti bujnija i imaće poseban sjaj. Obavezno očešljajte kosu posle nanošenja suvog šampona, jer ćete onda postići pun efekat.

Sredite obrve
Pomoći će vam da stilizujete obrve, ali morate da budete veoma pažljive prilikom nanošenja kako vam šampon ne bi upao u oko. Šampon će ih ukrotiti, tako da ćete biti sigurne da je svaka dlaka na svom mestu.

Sačuvajte cipele
Šampon za suvo pranje je veoma sličan bejbi puderu, tako da možete da ga iskoristite i za održavanje higijene u unutrašnjosti cipela. Naprskajte ih i budite sigurne da će uvek prijatno mirisati.

Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.