Intimna frizura koju muškarci obožavaju kod žena!

Istraživanje na 1.100 muškaraca i žena otkrilo je kakve frizure muškarci i žene preferiraju kod svojih partnera, kao i da li vole kod sebe 'golu' intimnu zonu ili ipak malo dlaka.

Rezultati su pokazali kako i muškarci i žene vole kada je intimna zona bar malo 'uređena'. Naime, 95 posto ispitanika otkrilo je kako je dlačice s intimne zone uklonilo ili skratilo bar jednom u poslednjih mesec dana.

Polovina žena i svaki peti muškarac ipak vole da njihova intimna zona bude potpuno bez dlaka.
I dok većina muškaraca na sebi ne preferira 'golu intimnu zonu' čak 60 odsto ih kod partnerki obožava upravo intimnu zonu bez dlačica, odnosno brazilku. Ostali ispitanici izjavili su kako vole da partnerka ipak ostavi 'malu frizuru'.

Za razliku od muškaraca žensko mišljenje je bilo malo više podeljeno i varira od potpuno gole intimne zone, delimično izbrijane, skraćene ili potpuno nedirnute kod partnera.

Žene su otkrile kako su razlozi zbog kojih se one depiliraju višestruki. Osim osećaja čistoće bez dlaka se osećaju seksepilnije i prijatnije. Ali ukoliko spadate u one koji ne žele odstranjivati dlačice i volite prirodan izgled to je sasvim u redu.

Naime, bez obzira na želje partnera, trendove ili bilo šta drugo na uklanjanje dlačica s intimne zone trebali bismo se odlučiti samo ako mi to tako želimo.

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.