IZBACITE IH IZ SPAVAĆE SOBE: Ova četiri predmeta vam uništavaju seksualni život!

Ukoliko želite da povratite strasti, predlažemo vam da ih se što pre otarasite, a rezultati će biti očigledni, skoro odmah.

TELEVIZOR

Parovi koji u svojoj spavaćoj sobi poseduju televizor, imaju seks čak dva puta manje od onih koji nemaju tv. Što ste odmorniji, imaćete zdraviji libido, a tv vam samo odvlači pažnju od sna. I od nekih drugih stvari.

Umesto omiljene serije ili kasnovečernjeg filma, radije se odlučite za knjigu ili još bolje, predigru.
Porno filmovi takođe veoma negativno utiču na seksualni život, jer iskrivaljuju stvarnost, a to može da dovede do nerealnih očekivanja i stalnih razočarenja.

AJPOD, AJFON, LAPTOP...

To što ćete se otarasiti televizora ne znači baš mnogo, ako ćete ga zameniti ajpodom. Veoma je nekulturno da odlazite u krevet sa gedžetima koji će uticati ne samo na vaš seksualni život, već i na samu vezu. Koliko god imali „važnog posla” potrudite se da ga ostavite za sutra, a u krevet odlazite bez ičega!

Nedavno istraživanje pokazalo je da ukoliko jedan partner više koristi tehnologiju od drugog, na taj način stvara nelagodnost kod druge strane koja se oseća zapostavljenom.
A takve emocije sigurno neće zagrejati strasti.

STARI, MEKANI KREVET

Ukoliko ste nameravali da kupite novi krevet potrudite se da dušek bude čvrst I bez oštrih ivica. Da bi ste uveli kreativnost u vaš seksualni život, a koju želite da praktikujete na krevetu, neophodan je dobar i izdržljiv dušek. A uz njega bi idealno išli i jednako čvrsti jastuci koji će vam pomoći da poduprete telo pri određenim seksualnim aktivnostima.

STARE PIDŽAME I MAJICE ZA SPAVANJE

Pižame od frotira, iscepani donji veš i „bakine čarape” vam možda pomažu da se osećate udobno i ušuškano, pogotovo kad napolju veje sneg, ali sigurno je da nemaju svojstva afrodizijaka. Naravno da nećete ići u krevet tip-top našminkani u mrežastim čarapama i visokim potpeticama (pa dobro, ponekad da), ali sigurno možete naparviti neki mali kompromis, za opšte dobro.

A sad kad ste se dobro opremili, na posao!

Nadlanu / izvor: žena.blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.