Izgoreo muškarac u požaru

0

Borislav Nešović (74) nastradao je sinoć u požaru koji se dogodio u njegovoj kući u ulici Radovana Pavlovića u Kraljevu. Pretpostavlja se da je požar izazvala peć na drva.

Požar se dogodio oko 22 sata, a vatrogasci koji su stigli na lice mesta za svega nekoliko minuta nisu uspeli da spasu nastradalog Nešovića, koji je izgoreo.

Očevici, komšije, kažu da se začula jaka eksplozija, i da je vatra izbijala iz nekoliko prostorija.

– Čuo sam jaku eksploziju. Istčrčao sam napolje, i video kako plamen izlazi dva metra kroz prozore kuće. Vatrogasci su več tada naišli i počeli da gase – kaže za Blic jedan od komšija.

Vatrogasci su stigli brzo ali starcu nije bilo pomoći

Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije rekao je da se pretpostavlja da je peć na drva izazvala požar.

– Vatra je zahvatila nekoliko prostorija. Supruga i sin nastradalog su srećom uspeli da se spasu. Vatrogasci su veoma brzo lokalizovali požar, i u prostoriji gde je bila peć, pronašli smo ugljenisano telo. Uviđaj je u toku – rekao je Kočović.

Pretpostavlja se da je do požara došlo nakon pokušaja da se potpali peć na drva. Intervencijom vatrogasaca, sprečeno je da se požar proširi na susedne kuće, koje su prilepljene jedna na drugu.

Izvor: Blic

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.