Kako odabrati film za Dan zaljubljenih

Zaglavili ste se u prijateljstvu?

Znate o čemu pričamo. Super se družite, razgovarate o svemu, ali nikako da se vaše prijateljstvo pretvori u malo dublju i lepšu vezu. Bez brige. Izmislite Antidan zaljubljenih, pozovite samo nju ili njega na gledanje filmova i kokice, a onda ga zaskočite sa Kad je Hari sreo Sali. Vrhunski film o dvoje ljudi kojima predugo treba da shvate koliko se vole, a ima i kultnu scenu orgazma na javnom mestu. Ako to ne upali, uzalud vam trud.

Zaljubljeni ste u zauzetu osobu?

Ne, nećemo vam preporučiti "Diplomca", iako ima smisla, mi smo više za Moj najbolji prijatelj se ženi u kojem prelepa Džulija Roberts prekasno spozna da je idealan muškarac upravo njen dugogodišnji prijatelj, što naravno shvati kad joj ovaj kaže da se ženi. Nakon odgledanog filma razgovor započnite rečenicom: "Da bismo izbegli sve ove komplikacije, najbolje da se odmah udaš za mene" i posegnite za prstenom. Prsten se prstenom izbija, kaže stara narodna!

Bogato biste se udali?

Eh, oko toga zapravo ne možemo da vam pomognemo, jer mi pričamo o ljubavi, ali upravo su ta tema i sve njene posledice obrađene u bezvremenom klasiku Džejn Ostin Razum i osećanja u kom glume Ema Tompson, Kejt Vinslet i Hju Grant, pa možete da se pripremite za eventualne komplikacije pri ostvarivanju romantično-profitabilnog nauma. Ko zna, možda se usput i zaljubite zaista, a ne zbog novca.

Imate dete?

Nećemo ni pitati kako ste se našli u poziciji samohranog oca ili majke, ali možemo vam preporučiti Besani u Sijetlu, film kojim ćete jasno objasniti devojci ili mladiću koji vam se dobro uklapa u život kako bi vaša veza trebalo da se razvija. Ispečete kokice, pošaljete klince u krevet (ili još bolje, neka prenoće kod bake) i kad njemu ili njoj poteku suze od ganuća jer je Tom Henks napokon našao nekoga, iskoristite nabujale emocije za izjavu ljubavi.

Ne znate gde biste upoznali nekoga?

Ako nas pitate, bilo gde, dok god imate Četiri venčanja i sahranu za gledanje. Taktika je jednostavna. Izlazite što češće možete, pa ćete vrlo brzo shvatiti da uvek srećete iste ljude. Kad među njima nađete osobu koja vam je zanimljiva, počnite flert s njim ili s njom rečenicom: "Ti si kao 4 venčanja i sahrana. Neprestano se srećemo, a ništa od nas." Ako se nasmeje, naručite zajedničko piće i pozovite njega ili nju na gledanje filma u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.