Sve tajne orošavanja vagine: Ovo je radila Suzana Mančić

0

Orošavanje vagine je trend koji je zavladao svetom. Da naše dame nisu ostale imune, dokazala je Suzana Mančić koja se prva podvrgla tretmanu.

Suzi je, kako je otkrila njena prijateljica, bila jako uzbuđena pred tretman ulepšavanja vagine.

Suzi izgleda dobro baš zato što stalno posećuje kozmetičare, doktore i razne salone lepote. Ne važi bez razloga za seks simbol svoje generacije, ali, pošto ne želi da spolja bude gladac, a iznutra jadac, otišla je i na orošavanje vagine, za koje je nedavno čula – rekla je prijateljica.

Suzana je pak bila tajnstvena: Stvarno ne mogu da vam opišem kako izgleda vaginalno orošavanje. To morate sami da probate.- rekla je kratko za Informer.

Mi vam otkrivamo kako izgleda tretman parenja ili orošavanja vagine:

Stvarno ne mogu da vam opišem kako izgleda vaginalno orošavanje. To morate sami da probate. – See more at: /pocetna/zabava/zvezde/Suzana-Mancic-orosila-vaginu.a-259434.139.html#sthash.cNk6EBAp.dpuf


Osećaj je jedinstven, para će učiniti da se u početku osećate blago neprijatno, ali stručnjaci garantuju da ova detoksikacija vagine pomaže da se smanje menstrualni grčevi, kao i poveća plodnost.

Da li je vašoj vagini potreban ovaj tretman? Da li biste ga isprobali? Pogledajte snimak, pa nam recite šta vi mislite o trendu koji osvaja svet!

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.