NIKADA GA NE PITAM GDE JE I SA KIM: Suzana Mančić progovorila o braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom

Voditeljka Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Plavokosa dama otkriva da nije ljubomorna.

- Ako me voliš, bićeš sa mnom. U suprotnom, ako me ne voliš, idi brate. Nko te ne tera da budeš sa nekim osim iz ljubavi. Ako sam ti ja dobra, nećeš tražiti drugu - kaže Suzana koja svog partnera ne voli da kontroliše, te zapitkuje gde je i šta radi svaki čas iako žive na dve različite adrese, i u dve različite države:

- Uspevamo dvadeset i nešto godina da budemo zajedno, iako ne živimo skupa i onim bračnim klasičnim životom. Mislim da poštuje profesionalca u meni, isto kao što i ja poštujem njega i njegov posao. Razumem ga i ne postavljam mu pitanja gde je, šta je i sa kim je.

Na pitanje da li je u životu više rizikovala u ljubavi ili poslu, Suzana kaže:

- U poslu sam rizikovala zbog ljubavi. Nekoliko puta sam pravila velike rezove u karijeri jer se zaljubim. Zaljubim se i jednostavno odem. Nema me, ali nije mi žao - sa osmehom na licu kaže Mančićeva koja otkriva kako joj uspeva da osmeh sa lica ne skida i kada ima probleme:

- Svi imamo brige, ali lakše je izboriti se sa životom i sa problemima ako se malo sp*daš sa životom. Našališ se na svoj račun, onda ti je sve lakše u životu.

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni i postala poznata kao "loto devojka", pa preko glumačke i muzičke karijere Suzana je, čini se, plenila harizmom.

- Osećam se kao zvezda. Trajem toliko dugo, znaju me bake, deke, mame, tate i deca. Generacijski sam prisutna u mnogim kućama i porodicama, to mogu samo zvezde. Dobro je što me nije ponelo. Ostala sam normalna - ponosno ističe voditeljka.

Suzana kaže da njeno detinjstvo nije predviđalo jedan tako ekstrovertan posao.

- Moja pokojna majka je govorila: "Jao Bože dete, kada si ti postala ovakva? Bila si tutamuta, gde te stavim, tu te i nađem." Bila sam jako stidljiva, ali valjda kroz ovaj posao je ta druga strana moje ličnosti došla do izražaja - otkriva Suzana.

Izvor: Blic.rs
Foto: suzanamancicofficial/Instagram

Pogledajte još