Majka najzaslužnija za hvatanje kidnapera

On je istakao da je cela akcija izvedena veoma profesionalno, da je formiran specijalni tim koji je rukovodio akcijom, ali nije izneo više detalja o tome šta su motivi otmice.

Akcija se završila srećno. Srećni smo što je dete ponovo sa svojim roditeljima. Pohvalio bih sve policijske službenike koji su učestvovali u realizaciji akcije. Ključni momenat je to što je majka deteta bila jako svesna u trenutku otmice, zapazila je mnogo detalja i oni su značajno pomogli u istrazi“, naveo je Kecman.

Na pitanja da li je istina da je detetu već urađen pasoš, kao i da li su zaista u jednom momentu pokušali da bace dete preko ograde autoputa, Kecman nije mogao da odgovori.

Videli ste, to su detalji o kojima ne bih mogao da govorim zbog istrage. Kad budemo imali kompletnu situaciju onda ćemo govoriti. Istraga je u toku, a sutra će ministar unutrašnjih poslova izneti sve detalje. Mogu da potvrdim da se radi o stranim državljanima, čekamo prevodioca, da se obaveste ambasade i da se nastavi istraga“, zaključio je Kecman.

B92/Nadlanu

Pogledajte još