RODITELJI U STRAHU: Kidnaper iz Zemuna na slobodi

"Sina ponovo vozimo i dovozimo iz škole. Plašimo se, ne možemo da vodimo normalan život jer strahujemo da bi mogao ponovo da napadne našeg sina. Živimo u strahu mi, ali i drugi roditelji jer znamo da je napasnik nastanjen u blizini", rekao je za Kurir otac dečaka D. K.

Vuk R. (18) iz Zemuna uhapšen je 13. oktobra prošle godine zbog sumnje da je ispred OŠ „Sava Šumanović“ u Zemunu oteo V. K. Otmičar je došao u školsko dvorište, predstavio se kao košarkaš Partizana i dečacima rekao da će onog koji uspe da ubaci loptu u koš provozati jedan krug u svom automobilu.

"Kada je naš sin ušao u auto, Vuk R. ga je terao da popije sok u koji mu je, kako smo kasnije saznali, sipao „bromazepam“ kako bi ga ošamutio. Srećom, naš sin je popio samo polovinu, a onda se, u strahu da će da dobije batine, pretvarao da pije. Počeo je da ga pipka, žvalavi, da mu gura ruku u gaće", priseća se stravičnog događaja otac.

Otac otetog dečaka dodaje da je Vuk R., koji se na prvom saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, u međuvremenu dao iskaz, kao i da mu nije jasno kako je nakon toga doneta odluka da bude pušten na slobodu:

"Imam informaciju da je rekao da je sa 12 godina masturbirao pred sestrom, kako se sa 15 prvi put zaljubio u dečaka i da mu „idu bale na usta“ kada na Fejsbuku gleda slike dečaka sličnih našem sinu."

Nadlanu / izvor: Kurir.rs

Pogledajte još