BOLESNIK Posle majke, metalnom šipkom silovao taštu na Uskrs

0

Vladan Pavlović (37), zvani mazga iz Barajeva, tukao je i silovao svoju taštu, Veru J. (57), na Uksrs usred belog dana, i to metalnom šipkom! Zet je nesrećnoj ženi od silovanja i batina toliko povredio genitalije da je ginekolog bio toliko zaprešćen, rekavši da takav slučaj još nije imao.

Nesrećna žena došla je na Uskrs u posetu svojoj ćerki, i bila tu gotovo ceo dan. U jednom trenutku rekla je da je loše i zamolila da je zet odveze do autobuske stanice, kako bi se vratila u Beograd gde živi.

Tako je i bilo, Vladan ju je stavio na traktor i povezao ka stanici. U jednom trenutku skrenuo je sa puta rekavši da mora da izvrši nuždu. Vladan je potom obišao traktor, svukao ženu na zemlju, počeo da je bije rukama i nogama a zatim ju je i silovao.

– Ženi je naredio da siđe sa traktora. Kako ona nije htela, on ju je svukao i bacio na zemlju. Iako je  žena i molila ga da prekine, on nije prestajao. Koliko se nad ženom iživljavao, pokazuje i nalaz od lekara da joj je metalni predmet gurao u vaginu i polomio rebro – otkriva

Iako je zapomagala, niko od meštana nije ni čuo ni video silovanje. U teškom stanju, Vladan je taštu odvezao na stanicu rekavši da nikome ništa ne priča.

Međutim, nesrećna žena se požalila svojoj sestri koja je i pozvala policiju.

Prema našim saznanjima Vera J. je pregledana kod lekara, a stariji ginekolog je rekao da u svojoj dugogodišnjoj praksi nije primetio toliko povreda genitalija koje je žena imala.

– Moj brat se tog dana vratio kući, rekavši da je ostavio taštu i da je sve u redu. Otišao je da namiri stoku i kasnije legao da spava. U ponedeljak ujutru probudila nas je policija koja je Vladanu rekla da krene sa njima – rekao je za Alo! Vladanov brat Miodrag Pavlović.

Sa nevericom, ceo slučaj slučaj silovanja svoje prije slušao je teško bolestan Vladanov otac Borislav Pavlović. Kako saznajemo Vladan je od ranije poznat policiji jer je pre osam godina silovao svoju majku. Vladan je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izvor: Alo

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.