PUCNJAVA U NIŠU: Metak u leđa zbog propalog posla

Sumnja da se je B.J. nakon kraće rasprave ispalio dva hica iz pištolja od kojih je jedan ranio Đ.D. u leđa, nanevši mu teške telesne povrede. Policija je brzo identifikovala napadača i krenula u potragu za njim, ali se on juče sam predao.
 
Đ.D. je izašao oko 22.40 časova da prošeta psa ispred zgrade. Njegovi ukućani čuli su oko 23.30 časova dva hica nakon čega je Đ.D. utrčao u stan držeći se za grudi, rekaviši: „Upuca me“. On je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu gde je operisan, prenosi Blic.

Sumja se da je do obračuna došlo zbog neuspešnog posla razmene automobila za veštačko đubrivo koji su dvojica poznanika pokušala da odrade.

Povređeni Đ.D. je prebačen u urgentni centar i odmah operisan. Zadobio je povrede grudnog koša, desnog plućnog krila, dijafragme i trbuha. Metak mu je iskidao dijafragmu, koju su hirurzi ušili. Posle operacije njegovo stanje je stabilno i trenutno nije bio životno ugrožen.

Osumnjičenom B.J. određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Izvor: Blic.rs

 

Foto: arhiva Nadlanu