SVI ZATEČENI: Evo šta je naša estrada rekla o ljubavi Seve i Kebinog sina

Seve je u vezi sinom Dragana Kojića Kebe, a šuška se da je Igor već i zaprosio.Evo kako domaća estrada komentariše ljubav ovog velikog zavodnika i popularne pevačice.

GOCA TRŽAN

(old_image)

"Ne znam sa kim je Severina u vezi. Sa Kebinim sinom? Pa hit. On je mlađi od nje,zar ne? E, pa, Seve, dobrodošla u klub! (smeh) Ja sam uvek za to da ljudi budu srećni,a ne bi bila sa njim da nije srećna.

TIJANA DAPČEVIĆ

"Verujte mi, mene apsolutno ništa u ovom našem šou-biznisu ne može da iznenadi.Ona je još lepa žena, on je zgodan… Prava je kuguarka, voli mlado meso. Šta je tuloše? Vidim, svi su nešto kao šokirani. Nije mi čudno ni to što je izabrala frajera kojinema lovu. Ljubav ne pita za društveni status. Pustite ljude da se vole."

KATARINA GRUJIĆ

"Iznenađena sam, iskreno. Prvo, nisam mogla ni da pomislm da će se zabavljati saKebinim sinom, a tek nisam mogla ni da zamislim da će pokazati nekog svogmuškarca tako javno. Ipak, želim im sve najbolje. Ako usrećuju jedno drugo i ako sevole ne treba im ni moj blagoslov niti blagoslov bilo koga sa estrade. Ja uvek glasamza ljubav."

STANIJA DOBROJEVIĆ

(old_image)

"Severina prati svetski trend. U Americi je sasvim normalno da se Madona, DženiferLopez i ostale zvezde zabavljaju sa dosta mlađim muškarcima. Ako je prava ljubav upitanju godine ništa ne znače."

MIA BORISAVLJEVIĆ

"Pročitala sam juče da su u vezi. Jesam se iznenadila, ali mi je i drago. Svi suočekivali da će Severina da se smuva sa nekim milijarderom i tajkunom, a ona našlaKebinog sina! Navijam za njih! Njega ne poznajem i mislim da nije ni bitno da ja sadkažem kakav mi je frajer. Njoj je očigledno dobar.

ACA LUKAS

"Poznajem Igora, dok Severinu ne poznajem. Mogu da kažem da se vidi da ljubavnema granice!"

KATARINA ŽIVKOVIĆ

"Mnogo su slatki. Kao med su! Severina je mnogo lepa, on se zaljubio, šta da tikažem, sve im najbolje želim."

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ

"Bravo za Igora! Seve je vrh riba! Ali, iskreno, ne verujem u to."

BOBAN RAJOVIĆ

(old_image)

"Baš mi je drago zbog njih dvoje. Samo voleo bih da su Severinini planovi ozbiljni ida Igor ne dobije korpu kao što se desilo sa poslednjim dečkom odavde."

Izvor: Kurir

Pogledajte još