Kalinić ponovo opleo po novinarima: Vi ste debili

Milan Kalinić napravio je skandal posle festivala zbog desetak misica iz kompanije „Mis Ju“, zbog kojih je izvređao brojne novinare.

Pošto su devojke pevačima dodeljivale statue na sceni, imale su dogovor s voditeljem da ih vrati kući svojim automobilom.

Kad se završio program, Kalinić ih je sačekao da se presvuku i našao se s njima ispred Pinkovog studija u Šimanovcima, te im pomogao da kofere potrpaju u gepek.

Kada je spazio foto-reportere, izašao je iz dvorišta kako bi oni pomislili da je otišao, a zapravo ih je sačekao nedaleko od rampe i rekao im da dođu na to mesto. Međutim, kako su ih fotografi ipak stigli, Milan se razbesneo, izašao iz automobila i osuo paljbu po sedmoj sili.

- Zašto slikate?! Debili, vi ste ludi i nenormalni! Devojke su me lepo zamolile da im pomognem i povezem ih, šta je tu loše?! Ko zna šta šta vi možete da napišete na ove fotografije. Vi ste svi debili! E, sad ih vi vozite u Beograd i budite krivci što će ostati bez prevoza - izvikao se Kalinić, a onda bez blama seo u automobil, dao gas i odvezao se sam.

Izvor: Stars

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.