NOVI SAD: U spektakularnoj akciji policije uhapšena dva kriminalca (VIDEO)

0

U uspešnoj akciji koju zajednički u sprovode pripadnici novosadske kriminalističke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije, a koja ima radni naslov „Čistač“, uhapšena su dva lica, pripadnici navijačkih grupa.

Dušan Ž. (21), iz Novog Sada, i Branko Š. (22) iz Veternika, uhapšeni su večeras u spektakularnoj akciji novosadske kriminalističke policije, a kod njih je pronađen pištolj, nož i droga.

– Oni su kružili „audijem“ crne boje novosadskih registarskih tablica, po naselju Liman, duž Balzakove i okolnim ulicama. Međutim, inspektori su ih uočili, a oni su tada pokušali da pobegnu. Vrlo brzo i efikasno naočigled stanara obližnjih zgrada, oni su uhapšeni. Kod Dušana je pronađeno pištolj marke „zbrojovka“, kalibra 7,65 mm , kao i nož u gepeku automobila. Kod uhapšenog Branka Š. prilikom pretresa u donjem vešu pronađeno je 10 grama heroina – kaže izvor Kurira.

Dušan i Branko su privedeni u novosadsku policiju, a utvrđuje se da li je na ovaj način sprečen eventualno sukob neki ili razračunavanje huligana ili je u pozadini nešto drugo. Postoji mogućnost da li je bilo osmatranjanje nekih objekata podobnih za razbojništva.

Nadlanu / izvor: kurir

Foto: youtube printscreen kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.