SAPUNICA SE NASTAVLJA: Čabarkapa pušten u kućni pritvor

Čabarkapi je, posle skoro dve godine provedene u pritvoru, nanogica stavljena u kući u kojoj živi sa suprugom Klaudijom i četvoro dece.

U vreme njegovog dolaska, ćerka Ljube Pantović, Aleksandra, sa kojom je takođe tokom boravka u zatvoru dobio vanbračnu ćerku, na fejsbuk profilu objavila je: „Čekaš, čekaš i nikad kraja čekanju“, na šta joj je jedan prijatelj poručio: „Udaj se za mene. Ne bi morala da me čekaš“.

Čabarkapin advokat Vojislav Babić je potvrdio da je njegov klijent izašao iz zatvora.

“On je bio u pritvoru. Suđenje je u toku, ali verujem da će biti oslobođen svih optužbi”, kaže advokat Babić.

On navodi i da su iz pritvora puštena i trojica Čabarkapinih saradnika, koji su sa njim uhapšeni u avgustu 2013. godine, a sva četvorica sumnjičila su se za dva pokušaja teškog ubistva, reketiranje, iznude, razbojništva, izazivanje opšte opasnosti. Na meti Čabarkape bio je i bivši muž Ljube Pantović i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe.

Iako je u Kaluđerici godinama Čabarkapa važio za nasilnika, meštani tog beogradskog naselja juče nisu pokazivali strah od njegovog dolaska. Svi željno iščekuju kako će se dalje odvijati najveća ljubavna drama njihovog kraja.

Za Čabarkapu je šira javnost saznala od Ljube Pantović 2013. tokom emitovanja „Farme“. Ljuba je tada izjavila da je napolju čeka dečko Aleksandar, koji brine o njenim dvema ćerkama.

I dok je iza kamera Ljuba redovno upućivala pozdrave i Aleksandru i ćerkama, unutar njene kuće počela je sapunica koja je na kraju imala sve elemente trilera. Čabarkapa je „čuvajući Ljubinu decu“ zaveo njenu ćerku Aleksandru, koja je u to vreme bila maloletna, i napravio joj dete.

Vest o ćerkinoj trudnoći Ljubu je sačekala tek po izlasku sa „Farme“.

Izvor: blic.rs