Brkovi u ES-KA-CEU, a Šemso u golfmobilu

“Pozdrav iz Poreča sa jadranske obale! Nemojte tugovati previše što niste tu, dođite 29. maja u baštu Es-ka-cea”, kaže Šemso pozivajući na beogradski koncert kojim Brkovi, Babe i Bed kopi zajednički promovišu Arsenal Fest 05 najavljen za 25, 26. i 27. jun u Kragujevcu.

Za razliku od nedavnog poziva vođe Baba Žike Milenkovića, snimljenog ekonomično samo sa gitarom i kosilicom u bašti njegovog imanja u Perlezu nadomak Beograda, Šemso i Brkovi su se odlučili za drugačiju baštu, odnosno spektakularaniji “samojednomseživi” pristup.

U spotu snimljenom po principu “nema krize, ima se, može se”, Šemso u prigodnom stajlingu izazovno pozira u bašti sa egzotičnim biljkama, uz raskošni bazen, ispred teniskog terena, na plaži kvaseći se vansezonski u moru, odmarajući zasluženo na ležaljki, u salonu za masažu, uz đakuzi na otvorenom i vozeći se u golfmobilu.

Kvantitet znači kvalitet: u spotu Šemso ravno DESET puta poziva Beograđane na koncert u Bašti Es-ka-cea, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni Es-ka-cea.