Budite uvek lepe! Knjiga za dame „Našminkana za 10 minuta“ u izdanju Lagune

Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ Borisa Entrupa sadrži detaljna uputstva za 50 načina šminkanja, od svežeg i prirodnog do izgleda sa modne piste.

Isprobajte različite kombinacije, eksperimentišite, budite u centru pažnje i, što je najvažnije, dobro se zabavite!

– Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu.

– 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura.

– Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.

– Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Stalni umetnički šminker nemačke televizijske serije „Top model“, Boris Entrup je poznat po svojoj strastvenosti, kreativnosti i uticaju. Osim što dugo radi za televiziju i časopise, ekskluzivni je umetnički šminker firme „Maybelline Jade“. Među njegovim ličnim klijentima su svetski poznate manekenke i slavne ličnosti, a poznat je i po svojoj umešnosti u prilagođavanju profesionalnog načina šminkanja za svakodnevni izgled.

Knjigu „Našminkana za 10 minuta“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.laguna.rs i internet prodavnici www.delfi.rs.