ON NE MORA DA SE SKINE: Evo kako da saznaš koliko je OBDAREN

Zanima vas kolika bi mogla da bude veličina penisa zgodnog muškarca koji vam je zapao za oko?

Uporedite njegov kažiprst i srednji prst i saznaćete sve što vas zanima. Nedavna studija objavljena u časopisu "Asian Journal of Andrology" došla je do zaključka da obdareniji muškarci imaju kažiprst kraći od srednjeg prsta, dok je onima s nešto skromnijim gabaritom kažiprst nešto duži.

Sad se sigurno pitate kako su došli do ovakvog zaključka. Naučnici su merili penise pacijentima koji su dolazili u bolnicu zbog uroloških problema. Merenje se sprovodilo dok su bili pod anestezijom, a premeravali su se isključivo oni muškarci koji su na to pristali.

Dobijene rezultate naučnici objašnjavaju mogućim uticajem testosterona na razvoj fetusa, a on na sličan način utiče na sve ekstremitete. Izloženost testosteronu, smatraju oni, ne utiče samo na veličinu ekstremiteta, već i na neke druge stvari. Tako na primer, muškarci s kažiprstom kraćim od srednjeg prsta imaju veće šanse za obolevanje od raka prostate, ali zato imaju bolje predispozicije za bavljenje sportom. Osim toga, imaju i veći broj spermatozoida.

Nadlanu / izvor: cosmopolitan

Pogledajte još