NOVI SPEKTAKL: Anastacia napokon u Beogradu

Postoje pevači širom sveta dostojni slušanja, prijatnih pesama i nezaboravnog zvuka. Postoji vrlo malo pevača čiji jedinstveni ton možete odmah bez sumnje prepoznati. Taj očaravajući, duševni, veliki glas garantuje status superstara. Anastasija je upravo to. Superstar.

I’m Outta Love, Paid My Dues, Left Outside Alone, Sick and Tired i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena.

Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru. U 2009. godini dobila je prestižno priznanje “World Artist Award” od udruženja “Women’s World Awards” kao uticajni izvođač a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke, Anastasija je postala druga žena ikada koja je nagrađena “Humanitarian Award” na dodeli nagrada “Men of the World” GQ magazine 2013. godine.

“Ponekad se zapitam da li je moja svrha na zemlji da budem uzor. Gledajte na moje izazove kao na poklon i na moj glas kao na sredstvo” – izjavila je Anastacia.

Anastacia će nastupiti 1. jula u Areni, a ulaznice su u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2550, 2900 i 3300 dinara.