Za ponedeljak, 26. oktobar 2009.

BEOGRAD, 26. oktobra 2009. (Beta) - Svi beogradski listovi danas pišu o požaru u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu i obračunu bandi u Čačku.

ALO - Pod naslovom "Skakali u vatru za pacijente!" o požaru u bolnici "Dragiša Mišović". O tome koliko je novca potrošeno za doček predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva" - "Medvedev nas koštao 30 miliona!"

BLIC - O požaru u bolnici "Dragiša Mišović" tekst je naslovljen "Vatrogasci heroji". O obračunu bandi u Čačku "Krvavi obračun bandi u kafiću, osmoro povređenih". List objavljuje intervju sa predsednicom skupštine Slavicom Đukić-Dejanović "Vlada neće pasti zbog statuta Vojvodine".

VEČERNJE NOVOSTI - O požaru u bolnici "Dragiša Mišović" u tekstu pod naslovom "Sestre su heroji". List saznaje da će se žene i dalje penzionisati po starom zakonu "U penziju po starom". "Kvadrati u kompjuteru" o novom softveru koji će beležiti svaki ugovor čime će se sprečiti da investitori varaju kupce.

DANAS - O odnosima Srbije sa susedima "Nedefinisane granice pretnja na putu ka EU". O požaru u bolnici "Dragiša Mišović" u tekstu "Uzroci još nepoznati". O stranci G17 plus "Demokrate guraju Dinkića ispod cenzusa".

GLAS JAVNOSTI - "Vakcine u magli" o vakcinama protiv novog gripa. Za list govori pisac Dobrica Erić "Zapostavljamo svoje pismo". O zahtevu za smenjivanje ministra zdravlja Srbije "Batić: Tomice odlazi".

KURIR - List piše da pomoćnica ministra kulture Nataša Vučković Lesandrić pruža konsultanske usluge i za dve strane firme -"Prima dve plate". O zahtevu za smenu ministra zdravlja posle požara u bolnici na Dedinju pod naslovom "Ostavka"

POLITIKA - O požaru u bolnici "Dragiša Mišović" u tekstu "Sprečena tragedija u bolnici", dok je tekst o obračunu bandi u Čačku naslovljen "Osmoro ranjenih u kafiću 'Roksi'". O tome da "Turski predsednik stiže u Beograd".

PREŠ - O požaru u bolnici "Bili smo na korak od smrti". Posle posete ruskog predsednika "Tajna 'atomskog kofera' Dmitrija Medvedeva". O obračunu bandi "Devetoro povređeno u pucnjavi u Čačku".

PRIVREDNI PREGLED - "Luka Bar srpska karta za Jadran" o izjavi ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića da srpska preduzeća treba da učestvuju na tenderu za privatizaciju barske luke u Crnoj Gori. O početku pregovora Vlade Srbije i MMF-a "Nova runda sa MMF-om".

Pogledajte još