LETO U BEOGRADU: Počinje Kalemegdan Summer Festival

0

Ovog vikenda, 5. i 6. juna, počinje dugoočekivani Kalemegdan Summer Festival na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrđavi.

Tokom letnjih meseci upravo na ovoj lokaciji, održaće se najbolje žurke u gradu, koje posetiocima neće ostaviti vremena za predah. Pored Happy Lifea, očekuje vas Serbia Wonderland, 2. i 3. jula i Tropical Inn 28. i 29. avgusta. Pravi muzičko scenski spektakl i najbolji svetski DJ-evi elektronske muzike: Paul Van Dyk, Sharam, Tube & Berger, Dannic, Jeremy Olander, Coyu, Orian Nilsen, Marlo…

Početak letnjeg provoda biće obeležen velikom Happy Life žurkom, na terenima K.K. Partizan, na kojima će se u petak, prvo veče festivala, okupiti najbolja domaća tehno DJ postavka, poput Marka Milosavljevića, Speedy, Tkno, Vid Marjanović, The Suburbans, što podrazumeva kvalitetan provod do ranih jutarnjih sati.

Evo satnice festivala:

Zbog velikog interesovanja organizatori Kalemegdan Summer Festivala preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za 5. jun, da dođu do 23:00, do kada im je ulaz zagarantovan i kako bi se izbegle gužve na ulazu. Nakon naznačenog vremena ulaz će se naplaćivati 500 RSD.

Karte za Happy Life 6. jun, mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima i prostorijama Jungle Tribea, po ceni od 1100 dinara.


Foto: promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.