STISNITE ZUBE: 6 stvari koje vam niko NEĆE REĆI o brazilskoj depilaciji

1. Ne boli sve podjednako

Da se razumemo odmah na početku - brazilka ne boli, ona BOLI! Ali, dobra vest je da ne bole svi delovi podjednako. Možda se pitate kako je to moguće da tako mali predeo tela ima delove koji bolje manje ili više, ali ima ih. Najmanje bole oni delovi napred, a najgore su dve paklene trake - one skroz unutra.

Da, ako niste znale, depilira se sve, pa čak i onaj deo skroz unutra. I to je ubedljivo najgore. Kad kažu ono "kao u oko"... E pa ovo je još gore od toga. Dobra stvar je da su to jako male trake i gotovo je bukvalno za dva minuta.

2. Kad dođete do guze - na konju ste!

Ako ste stidljivi, ovo će vam možda biti malo neprijatno, nada nema potrebe jer se radi o ženi koja vam je već videla najintimnije delove. Ipak, kada treba nekome posle "Dobar dan, kako ste" da pokažete analni otvor - nije vam svejedno.

Ali, ovo se radi na kraju, i gotovo uopšte ne boli. Tako da nema potrebe da se bojite.

3. Analgetici ne pomažu (ni čajevi za smirenje)

Pre par godina sam promenila kozmetičarku, i ova nova mi je odmah rekla da pre dolaska popijem neki jak analgetik. Isprva mi nije bilo jasno zašto mi to niko od prijateljica rekao, kada su znale da toliko boli - ali ubrzo sam shvatila da mi nisu rekle jer nema nikakve poente. Nikakvi brufeni vam neće pomoći, ni čajevi od kamilice, a ako vam na pamet padaju lekovi za smirenje - ni to vas neće rešiti muka.

Jedini način je da stisnete zube i odradite to.

4. U nekim salonima se vosak pretapa

Hajde da zastanemo svi na trenutak, dok ne shvatimo koliko je ovo zapravo gadno. Dobar deo salona (posebno onih jeftinijih) pretapa vosak koji je već korišćen. Ovo je sasvim OK kad se radi o nogama, ali kada treba da zamislite da na vašu vaginu nanose vosak koji je već bio na nećijoj vagini... Pripadne vam muka.

Ali to se radi. Kozmetičari kažu da se vosak pretapa na izuzetno visokim temperaturama, koje ubijaju sve bakterije, i cedi se kroz gustu cediljku pa se tako odstranjuju dlake mušterija pre vas. U svakom slučaju je gadno.

5. Posle brijanja je DUPLO gore

Morate da se odlučite - ili ćete da se brijete, ili ćete da se depilirate voskom. Čupkanje intimnih delova je dovoljno bolno samo po sebi, ali tek nakon što se između dve depilacije obrijete jednom ili dva puta postaje nepodnošljivo!

Tako da, ako želite da se depilirate, zaboravite na brijač. To vam poručujemo ja, moja kozmetičarka i sve druge devojke koje su se suočile sa ovim problemom.

6. Totalno je vredno svega!

Dobro, ovo vam je možda neko i rekao pre, ali vredi napomenuti nakon ovolikog kukanja da je brazilka, koliko god bolna bila, pravi spas. Ruku na srce, ima devojaka koje to ne vole, ali kada prvi put nakon prve depilacije budete osetili kako ste dole mekani i sređeni - biće vam jasno zašto sve trpite.

Osećaj posle depilacije ne može da se uporedi sa osećajem nakon brijanja, jer je koža neuporedivo mekša i bukvalno imate osećaj "bebine guze".

Eto, sada znate. Samo napred!

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još