VODIČ IZ AUTOBUSA SMRTI: Ovo mi je bila prva tura u životu

Kako kaže, nagađa da je vozač zaspao, ali to joj nije logično jer su poslednju pauzu od skoro sat vremena pravili u motelu „Predejane“ od 12 do 1 sat posle ponoći.

- Vozio je neka tri sata. Skoro svi su spavali, ali kako sam čula od turista, autoput je bio prazan. Probudila sam se ne zato što sam osetila udarac, već zato što sam čula jauk vozača. Samo zahvaljujući ludoj sreći sam lakše povređena, jer je trebalo da sedim kod vrata, na mestu za vodiče, međutim, iskrcavali smo putnike 10 minuta pre toga pa sam sela iza vozača sa koleginicom - kaže Nevena, koja je u nesreći povredila nogu.

Kako kaže, autobus je na svega kilometar od naplatne rampe probio bankinu i sleteo s puta.

Turisti povređeni u prevrtanju autobusa kod Bubanj Potoka opisali su kako je izgledao stravičan trenutak nesreće. Putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, kažu da su svi spavali, kada ih je probudilo vrištanje dece.

Gotovo svi putnici iz autobusa koji prevrnuo kod Bubanj potoka su lakše ili teže povređeni, a jedna osoba je izgubila život.

Dragana Pupić Poljanski (35) iz Bačke Palanke poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći. Dragana se sa osmogodišnjom ćerkom i majkom vraćala sa letovanja iz Grčke.

Ukupno, više od 80 osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jule ujutru oko 04.10 časova. Prema prvim informacijama, autobus je naleteo na zaštitnu ogradu i sleteo sa puta.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još