STRAVA U BEOGRADU: Mladić 20 puta uboden šrafcigerom

Mladić star oko 20 godina je oko 22.30 časova u Ulici Sretena Mladenovića Mike najverovatnije u tuči, odnosno međusobnom obračunu, zadobio dvadesetak ubodnih rana, verovatno nanetih šrafcigerom, a prevezen je na VMA, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe povređene su u udesu, koji se dogodio oko 21.35 časova u Bulevaru Vojvode Mišića, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 22 godine zadobila je razderotinu podlaktice i povredu šake, a muškarac star oko 27 godina imao je povrede glave i leđa i istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da su oboje prevezeni na VMA.

Mladić star oko 19 godina je u udesu oko 22.40 u Bulevaru JNA ka Avali zadobio povredu i razderotinu glave, a drugi mladić star oko 20 godina imao je povredu glave i posekotinu kapka, kazala je Macura.

Dvojica mladića, od kojih je jedan star oko 20 godina, a drugi 19 godina, su udesu oko 21.40 časova u Ulici Vojislava Ilića zadobili povrede potkolenice, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 37 godina je u udesu oko 21.45 časova na Novom obrenovačkom putu zadobio povrede grudnog koša i stomaka i razderotine glave i šake, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 78 godina u udesu oko 22.20 časova na uglu ulica Prvomajske i Banijske zadobio je povredu vratnog dela leđa, odnosno modricu i otok grudnog dela leđa, a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Mladić star oko 22 godine, vozač bicikla, je oko 21.30 časova u Ulici Braće Nikolić u Jakovu zadobio oguljotine ruku i kolena, a prevezen je na VMA, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 95 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, precizirala je Macura

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još