Vreme je za slavlje: Dva dana za pamćenje u Budvi

0

Obeležavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti prvi put ove godine podrazumevaće dvodnevni program koji će biti internacionalnog karaktera!

U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom celog leta. Očekivanja javnosti samim tim su velika, a to domaćine obavezuje da kvalitet i program i ovog događaja svake godine digu o na sve viši nivo i time potvrde da se Budva izdvaja u celom regionu kao centar lepih dešavanja!

12. jula na trgu ispred Starog grada nastupiće crnogorski duo gitara – Nikčević i Bulatović, zatim, slušaćemo moderne zvuke starih pesama u izvedbi Montenegro kings-a i nakon njih jedinstveni hor – Viva Vox!

Hor Viva Vox iz Beograda 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija, i okreće se izvođenju popularne pop/rock muzike isključivo “a cappella”. Ova kombinacija čini ih jedinstvenim na ovim prostorima.

13. jula program se nastavlja nastupom Milene Vučić, zatim izuzetno talentovanih i popularnih mladih izvođača – super finalista X Faktora i za kraj programa očekuje nas koncert internacionalne muzičke zvezde – Remosa!

Remos je dobro poznat ovdašnjoj javnosti kao jedan od najpopularnijih i najtiražnijih grčkih muzičara, čije su pesme iako na grčkom jeziku itekako prepoznatljive na ovim prostorima.

Veče će biti upotpunjeno spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.