Završen konkurs "Postani JDX zvezda" i otkriveni prvi izvođači

Posetioci JDX Backstagea na Exitu će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača iz Srbije i regiona, kao i uz poseban izbor muzičkih magova koji definišu pravce domaćih radio stanica.

Prvi JDX2015 nastup je rezervisan za slovenački bend Koala Voice svojom dozom neophodnog bunta. Sajsi MC obećava energičniji nastup nego prošle godine! Goste će zapljusnuti The Tide i osvežiti svojom energijom.

Trojka On Tour, sa vokalom Ivane Smolović, savršeno će se svojim alt country zvukom uklopiti u Linčburg atmosferu. Sviraće mladi Novosađani Uvertira, a nastupiće i beogradska supergrupa Svemirci čiji članovi su poznati po radu u matičnim bendovima.

(old_image)

Lorna Wing stižu kao letnji povetarac, a Lutke dolaze sa svojim čuvenim krosoverom popa i punka. Poslednjeg dana, hrvatska zvezda Filip Dizdar povešće svoje drugare The Groovers i predstaviti se akustičnim setom.

Među muzičkim magovima ove godine će se na JDX-u naći i jedno od najdominantnijih imena modernog srpskog radija, Gorica Nešović. Pravo sa snimanja filma Afterparti na JDX dolaze i Rade Ćosić sa koleginicom Mihaelom Stamenković, a modni urednik Elle magazina Nenad Janjatović sa Jovanom Balašević. TV lice Nevena Madžarević spremila je plejlistu sa kolegom koji je obično iza kamere, Ivanom Kleutom.

Voditelji jutarnjeg programa Gradskog radija - Nataša Guberinić i Đorđe Lovren, izaći će iz standardnog formata i zabavljati prisutne odabranim hitovima. Muzički direktor Radija B92 Nemanja Kostić i njegova koleginica, TV i radio voditeljka Una Senić zajedno će zavrteti svima omiljene “guilty pleasure” hitove.

facebook page: Jack Daniel’s Serbia
hashtag: #JDX2015 #JackLivesHere

Pogledajte još