Belgrade Banging: Od žurki za 300 ljudi do EXIT Dance Arene!

Najpopulaniji stage elektronske muzike ove godine dočekuje i zvezde kao što su Martin Garrix, Dixon, Letfield, Tale of us i mnoge druge. Belgrade Banging će iste večeri predstaviti rezident di-džej Erick Kasell, od 23h. Nakon manje od 2 godine postojanja, Belgrade Banging je postigao ovaj veliki uspeh i potvrdu svog kvaliteta.

Ovaj party brend je postao jedna od top destinacija noćnog provoda svojim inovativnim i kreativnim stilom. Belgrade Banging je uspeo da dovede u Beograd najbolji klub na svetu “Space Ibiza” u sklopu svetske party turnere i na taj način pružio domaćoj publici nešto potpuno drugačije. Na Belgrade Banging događajima nastupali su najbolji domaći di-džejevi, ali i svetski poznata imena kao što su StadiumX i Jewelz&Sparks. Zalagajući se za razvoj domaće scene i podizanje klabinga na jedan viši, kulturni nivo, Belgrade Banging je kroz svoje događaje stvorio jedinstven doživljaj koji spaja umetnost, tehnologiju, muziku i ljude.

Erick je pripremio i specijalan promo mix za svoj nastup na EXIT Dance Areni, koji možete poslušati ovde.

Nakon EXIT-a, na Banging Summer Areni očekuju nas i dve sjajne žurke na otvorenom za 2000 ljudi. U subotu, 11. Jula Belgrade Banging vas vodi u zlatno doba house muzike kada se đuskalo uz hitove velikih imena kao što su Fedde Le Grand, David Guetta, Yves Larock, Bob Sinclair, Junior Jack, Alex Gaudino, Steve Angello, Benny Benassi i mnogih drugih. Banging House Classics (hitovi 2000-2011) počinje u 00h, a nastupiće OYSHA i MARK FUNK i to back-to-back.

A za ljubitelje bržeg ritma priprema se jedna sjajna žurka pod nazivom Banging Trance, koja će se održati u subotu, 18. Jula u Mostarskoj broj 5, kada će nastupiti jedni od najboljih domaćih trance izvođača: Erik Iker, Cyber i Odison. Ulaz na obe žurke će biti 200 dinara, a posle 01h 300 dinara.

Više informacija na www.belgradebanging.rs.

Pogledajte još