SAMO ZA 21+: Znate za rok Favelu na Savi?

U prestonici Srbije na reci praktično ne postoji mesto za malo iskusnije lljubitelje alternativnih muzičkih pravaca, što je upravo ideja ove savske Favele.Splav će se nalaziti na Savskom keju, koji je svakako epicentar letnjeg provoda u Beogradu, ali će biti malo izdvojen od ostalih klubova na vodi. Tačnije, smešten je tačno kod Ušća, kao poslednje plovilo kad se krene od Brankovog mosta ka Ušću.

U prvom planu će biti rok, pop, indi, disco i funk ritmovi, ali sa koketiranjem sa drugim srodnim pravcima. Svečano otvaranje zakazano je četvrtak (16. jul), kad će za dobru atmosferu biti zaduženi DJ Makinwa i prijatelji.Dan kasnije (petak, 17. jul) za pultom će biti Ognjen Krstić, čovek koga pola grada zna kao „Ognjen Igranka“ zbog ludačkih spojeva plesnih muzičkih stilova i DJ koji garantuje jedan od najvrelijih dens florova u gradu. U subotu je Nebojša Intruder, član benda Intruder i DJ kolektiva Navigatorz, a ulaz je slobodan sva tri dana.

Vikendom će na vratima kluba važiti okvirna starosna granica od 25+, a četvrtkom i ostalim danima 21+. Splav će u početku raditi četrtkom, petkom i subotom, a tokom sezone će se održavati i veliki koncerti, kao i gostovanja stranih DJ-eva.

Pogledajte još