KOLIKO GOLOTINJE JE PREVIŠE: Provokativne, ali sa stilom

0

Naravno da biste ovih dana najradije imale što manje krpica na sebi. Ali, to "malo" nekada postane premalo. Predlažemo vam model šortsa, suknje i haljine koje možete nositi od jutarnje kafe s prijateljicama, preko kancelarije, do noćnog izlaska.

1. Šorts

Sam po sebi, šorts je komad odeće koji treba da bude kratak, ali ne i prekratak, u kome vam izviruju delovi tela koji ne bi trebalo da se vide. Bermude su se vratile na velika vrata, tako da su ovi modeli idealan “pristojan” izbor za vrele dane.2. Suknja

Prekratke mini suknje odavno nisu modni imperativ, a zamenile su ih dugačke “maxi” suknje, kao i one srednje dužine, popularne “midi” suknje. Ukoliko ne volite ovakve modele, ili smatrate da ne pristaju vašoj građi, možete ostati verni kratkim suknjama, a evo primera outfit-a sa kratko suknjom idealne dužine, koji možete nositi u svim prilikama – od jutra do mraka.

3. Haljina

Kao i u slučaju suknji, dugačke haljine su must have ovog leta. Ali kada se odlučite za kratku, bez obzira da li je u pitanju uska ili lepršava, idealan je model poput ovog:

Jovana Kos

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.