11 razloga da se pojedincima ZABRANI pristup društvenim mrežama

1. Zbog statusa u kojima se žale da su depresivni, kako bi ih drugi pitali šta im je. – Ok, osećaš se patetično i željno pažnje, al što je mnogo, mnogo je.

2. Zbog ekstremističkih političkih i verskih mišljenja, kojima ovde definitivno nije mesto. – Društvene mreže jesu mesto na kom možeš slobodno da kažeš sve što misliš, ali nekim raspravama nije mesto online.

3. Zbog Candy Crush Saga pozivnice, koje će biti odbijene, a pritom nas i izludeti. – Spam, spam, spam SPAM! Kad vidim notifikaciju, želim da to bude komentar nekog od prijatelja, a ne tvoja igrica.

4. Zbog neprimerenih slika, kao što su npr. slike raznih povreda. Niko to ne želi da gleda! – Upravo doručkujem, HVALA na toj divnoj slici otvorenog preloma ruke!

5. Zbog previše slika nekog događaja – rođendana, veridbe, venčanja, godišnjih odmora. Pohvalite se, ali nemojte maltretirati. To važi i za slike dece. Sve preko deset je preterano i biće ignorisano.

6. Zbog slika svakog obroka u danu. Svi znamo kako izgledaju pahuljice u mleku. A i da ne znamo, ne moramo da ti brojimo zalogaje.

7. Zbog poziva na 1.001 nebitan event. – Ok, jasno je ko organizuje, kome je bitno, ali aman, da nas zanima i sami bismo našli.

8. Zbog slika na kojima ste vi ispali savršeno, a mi kao Pepeljugine sestre. – To treba da bude kažnjivo zakonom. Posebno ako nas tagujete!

9. Zbog nepotrebnih hashtagova. #osećamseblagosloveno

10. Zbog selfija koje objavljujete svaki dan, a svi su identični. Nisi Kristen Stjuart, promeni izraz lica, aman!

11. Zbog komentarisanja svake slike i statusa, posebno ako ste stariji član daleke porodice

Nadlanu / T.D.