WE ARE YOUR FRIENDS: Predstavljamo vam finalni trejler

0

WE ARE YOUR FRIENDS je film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokaza će vam gde i kako nastaju hitovi elektronske muzike, a usput će vas odvesti na najbolje žurke losanđeleskih klubova.

Ovoga leta u bioskopima pogledajte kako nastaju ultimativni klubski hitovi (i poslušajte najnovije)!

We Are Your Friends najavljivan je kao film koji će obeležiti generaciju i osvežiti filmsku industriju sjajnim filmsko-muzičkim proizvodom , a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Andjelesa. Poznati DJ-i koji su sarađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glavnoga glumca Zek Efrona učio tajnama DJ-inga kako bi se što bolje snašao u ulozi.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za kancelarijski “9-do-5” posao, ili slediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj muzičkoj industriji.

Obzirom da je film najavljivan kao najbolja žurka pre završetka leta, čini se da je ipak bolje slediti svoj san.

WE ARE YOUR FRIENDS u bioskopima pogledajte od 27. avgusta u distribuciji Blitz film-a, a osim u muzici uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zeka Efrona i Emili Ratakovski.

U nastavku pogledajte finalni trejler:

Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.