UKLET U LJUBAVI: Zašto su sve žene ostavljale Kristijana

Životna ljubav - Danijela Đukić

Upoznali su se 1983. godine i zavoleli na prvi pogled. Nikada se nisu venčali ali je njihova ljubav krunisana sinom Lazarom, koji je rođen 1995. godine u Grčkoj.

Danijela je preminula od raka dojke 2009. godine a Kristijan i danas redovno obilazi njen grob.

Njegova druga velika ljubav- Ćerka Željka Ražnatovića Arkana - Anđela Ražnatović.

Od milošte je zvao Mali Arkan. Volela ga je punih 15 godina. Upoznali su se u zatvoru u Grčkoj i zavoleli na prvi pogled. Bila je oduševljena njegovim manirima. Pravi gospodin, govorila je tada. Velika ljubav se završila teškim razvodom.

Posted by Anđela Ražnatović on Thursday, October 9, 2014

Burna ljubav sa dizajnerkom Suzanom Milojković

Kako su to okolnosti nalagale venčali su se u paviljonu zatvora Zabela. Prelomni trenutak do tada srećnog braka bio je kada je Suzana izgubila toliko željenu bebu. Zahtev za razvod braka podnela je Suzana.

Sudbinski susret sa košarkašicom Tanjom Živanović

Ljubav se rodila na bokserskom meču 2009. godine. Odolela je protivljenju Tanjinih roditelja koji su sve radili da svoju mezimicu odvoje od momka sa beogradskog asfalta. Razveli su se 2013. godine.

Nekad kad sam bila kosarkasica .. A ne sepra nagojeno 🙂 i sa par tetovaza manje 🙂

Posted by Tatjana Tanja Zivanovic on Thursday, June 4, 2015

Poslednja supruga- Ivana Veljković

Scenario za film - Ivana je zaljubljena u Kristijana celog života. Pisala mu je pisma dok je bio na odsluženju zatvorske kazne, a on se zaljubio u njenu iskrenu dušu. Ubrzo su se venčali i dobili ćerku.

Kristijan i Ivana! <3dve najlepse osobe na Planeti. <3podrzimo naseg Kikija na Farmi... Kiki zasluzuje pobedu, molim vas lajkajte stranicu. Hvala! :)

Posted by Kristijan Kiki Golubovic - Farma 6 on Sunday, September 13, 2015

Pogledajte još