DOGAĐAJ ZA PAMĆENJE: Trijumf tenisa na turniru poznatih kod Novaka

Grad Beograd je i ovoga puta podržao programske akcije Turnira, dok su boje Gradskog sekretarijata za sport branili učesnici dubla Gak / Ćirić. Po prvi put su nagrađena dva igrača koji su najviše napredovali – Kiki Lesendrić i Žika Zana, dok su se na trofejno postolje muškog dubla vratili Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčić. Ttitulu u konkurenciji ženskog singla odbranila je Adriana Čortan, a Žarko Lazetić je povratio titulu pobednika u izuzetnom meču protiv bivšeg šampiona Milana Boškovića . Pobednik desetog turnira Atlas Mini Tenis Open – organizovanog u saradnji sa Teniskim savezom Beograda - je Milan Medarević – a specijalni poklon Turnira uručen je odlazećem američkom ambasadorskom paru i velikim prijateljima turnira – Majklu Kirbiju i supruzi Sari.

Mnogobrojni učesnici - među kojima su najveću pažnju pobudili Savo Milošević, Gagi Jovanović, Neda Ukraden, Jelena Zana, Aleksandar Gajšek, Marko Đurovski, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Goran Pitić, Nikola Kuljača, i mnogi mnogi drugi jedva čekaju novi susret da se druže i ukrste rekete. Turnir je uspešno lansirao i svoj Viber javni čet, putem kojeg će poklonici moći da prate sportske i humanitarne aktivnosti njegovih učesnika i partnera tokom cele godine.

Trofeje pobednicima i nagrade pohvaljenim igračima na Ceremoniji dodele trofeja turnira uručio je njegov zvanični promoter – Savezni Dejvis Kup selektor Bogdan Obradović, koji je i ove jeseni pohvalio turnir na širenju pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta i kulture među poklonicima omiljenog sporta naše zemlje ! Humanitarni fond turnir uručen je Udrženju grada Beograda za borbu protiv dibetesa Plavi krug.

REZULTATI FINALA:
ŽENSKI SINGL: Adriana Čortan / Sara Powelson Kirby 6:2
MUŠKI SINGL: Žarko Lazetić / Milan Bošković 7:6
MUŠKI DUBL: Mili i Bugarčić / Marković i Radojčić 6:2
ATLAS MINI TENIS OPEN: Milan Medarević / Aleksandar Karajlović 2:1
IGRAČI KOJI SU NAJVIŠE NAPREDOVALI: Žika Zana i Kiki Lesendrić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.