NEDELJNI HOROSKOP 5. 10 - 11. 10: Rakovi će biti neverni, Blizanci će se konačno skrasiti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ljubav: Za one u braku: nemojte iznenaditi što će prvi deo ove sedmice biti posebno naporan u vašim bračnim relacijama. Ispada kao da je sve teže postići bilo kakvu formu dogovora sa partnerom, a ljubomorisanje, pritisci i bezrazložne rasprave će postati deo vaše svakodnevice. 

U dužim emotivnim vezama će doći do kratke odvojenosti, verovatno zbog okupiranosti druge strane nekom svojom problematikom. Ako se voljena osoba na kratko povuče i distancira, ne shvatajte ovo tragično – ovaj zastoj bi trebao da se reši relativno brzo.

Posao: Ono što je najbitnije u ovoj nedelji jeste da se vama lično ne može zameriti ništa po pitanju posla. U potpunosti ste angažovani, u potpunosti okupirani namerom da date najbolje od sebe, svoj maksimum.

Novac: Čekate neke pare koje kasne I već počinjete da se brinete da li ćete uopšte i uspeti da naplatite ono što ste uradili. Novac će ipak stići, verovatno pred sam kraj radne sedmice.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Ljubav: Slobodnima sledi jedan značajan susret u prvom delu nedelje. Ova osoba će vam prosto “zarobiti” misli i stalno ćete hvatati sebe kako ne možete da se otrgnete od njenog privlačnog uticaja.  I u dužim emotivnim vezama i u brakovima još uvek postoji dosta problema koji se moraju rešiti. Dobro je što će od vikenda stvari polako početi da se smiruju a vas dvoje ćete sve češće osećati potrebu da razgovarate, a ne da se prepucavate oko gluposti.

Posao: Neke stvari treba raščistiti jer vam je više dosta otezanja i čekanja. Moguće je da će pojedini biti iznenađeni vašim reakcijama ili idejama, stavovima, ali ne može se osporiti da će ovo itekako biti delotvorno.

Novac: Finansijska situacija počinje da se pokreće na bolje. Istina je da još uvek niste ni malo zadovoljni prilivima, ali u ovom momentu ne možete u većoj meri uticati na to.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ljubav: Dokle god vi i bračni partner terate mak na konac jedno drugom, ništa značajnije nećete uspeti da uradite povodom vašeg odnosa. Čak možete sebe dovesti u situaciju da dođe do ozbiljnijeg zahlađenja, možda i odvajanja i to u prvom delu ove sedmice.  Slobodni su našli način kako da se više približe osobi koja im se dopada i sam kraj ove nedelje može vam doneti susret koji toliko priželjkujete. Kako je krenulo – ovo može biti i nešto ozbiljno.

Možda vam je baš došlo vreme da se smirite pored nekog.

Posao: Obzirom na to kakva će biti prva polovina ove sedmice, verovatno je da će pojedini Blizanci upasti u razmišljanje da nikada neće uspeti da realizuju ono što su namerili. Neki neočekivani i turbulentni događaji na polju posla mogu vas u potpunosti zablokirati.

Novac: Ako budete pametni, ne samo da ćete sačuvati svoj novac, već postoji šansa i da ga uvećate. Ako budete brzali sa davanjem i ulaganjem nekog novca i prihvatali svaku ideju od strane drugih kao genijalan način da zaradite možete se debelo razočarati.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ljubav: Šta reći o vašim bračnim odnosima u ovom periodu, a ne zaplakati? Vi na jednu stranu, partner na drugu a kompromisa nigde. Partner je em povlačio neke pogrešne poteze, em pokušava da svu krivicu svali na vas. U dužim emotivnim vezama problem vernosti dolazi na dnevni red. Ko je tu šta muljao, ko je koga prevario, ko je bio
 neiskren – više se ne može pohvatati ni ko pije ni ko plaća. A slobodni?  Kraj nedelje jako, jako zanimljiv. Možda je ova osoba koju upoznajete baš ono što ste toliko dugo čekali da vas pokrene?

Posao: Za šta god da se uhvatite, nekako se u poslednjem trenutku, pred samu realizaciju zablokira ili dođe do nepredviđenih situacija koje vam “pobrkaju lončiće”. Poslovni partneri su prezahtevni i smatraju da vi možete da izmišljate toplu vodu, očekuju da rešite i ono što je u vašoj moći i što nije.

Novac: Novca taman koliko treba. Doduše za one najosnovnije potrebe. Ono što ste planirali, moraćete da odložite, naravno – jer će se ispostaviti da neke rupe treba zapušavati pothitno.


LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ljubav: Opet vam srce landara kao pomahnitalo i opet osećate onaj stari plamen u vama. Šta će biti sa ovom pričom i da li ima šanse da se razvija? Pa, izgleda da ima, teško doduše i vrlo komplikovano, ali ima. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima su se baš pronevaljalili. Zapitajte se malo odakle dolazi svo to vaše nezadovoljstvo.

Posao: Shvatite da sa osobom koja vam je nadređena ili bitan poslovni partner morate imate mere u razgovoru i ne potencirati na isterivanju svoje volje. Ako ne budete išli na varijantu prilagođavanja I kompromisa, samo možete unazaditi i svoje saradnje i svoje odnose.

Novac: Počeli su neki novci malo više da pristižu i to najviše od drugog dela sedmice. Osećate pokretanje na ovom polju, još uvek znate da ne možete da odahnete ali već vidite neku perspektivu ispred sebe.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Ljubav: Neke su se Device vratile na staro što je itekako vidljivo. Šta ćete sada sa tim, to verovatno ne znate ni vi ni druga strana, ali je sigurno da neizmerno uživate u svemu što se dešava. Koliko će dugo ova lepota trajati, to ćemo tek videti – za sada uživajte i ne razmišljajte mnogo. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima imaju jednu izvanrednu priliku da srede svoje odnose na totalno zadovoljavajući I miran način. I vi i partner ste spremni na dogovor i prilagođavanje i ovde ne bi trebalo da bude veće problematike.

Posao:  Sve je išlo na mišiće, sve je išlo kroz natezanje i kroz probleme i sada polako stvari počinju da dolaze na svoje mesto. Naravno, ništa se neće dogoditi preko noći (niti vi to očekujete) ali postajete svesni da polako napredujete i da vam se neke situacije konačno otvaraju.

Novac: Već ste se od nekih para oprostili, kad eto iznenađenja… ako novac ne bude iz izvora koji ste očekivali, doći će sa druge strane. Ali dolazi svakako. Sad budite pametni i dobro razmislite šta ćete sa njim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ljubav: Da se možete zaljubiti kao zmaj, možete i tu zbora nema. Ta druga osoba je maltene ostvarenje vaših snova i jedino vas još vreme koje ste proveli u trenutnoj vezi drži vezane.  Slobodni očigledno imaju priliku da uđu u emotivni odnos tokom ove sedmice, pred vama je još trnovit put do stabilnosti, ali ovo izgleda kao nešto što bi moglo biti bitno.

Posao: Sada ste u takvom periodu kada morate bukvalno da “gurate” sve ono što želite da pokrenete ili realizujete. Savet za vas je da, pogotovo u prvom delu nedelje, vodite računa u kontaktu sa autoritetima I nadređenim osobama, jer postoji mogućnost da zbog svojih prenagljenih stavova budete “zamrznuti” što se komunikacije ili ozbiljnih projekata tiče.

Novac: Baš se morate potruditi oko zarada, je l' da? Mnogo posla a malo para. Ili makar ne onoliko para da biste mogli da podmirite sve što vam je potrebno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ljubav: Ako ste malo “petljali” po tajnim odnosima i zabranjenom voću, sada se osećate više nego dobro. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku videćete u drugom delu sedmice da je moguće da se stvari vrate na svoje. Imali ste jedan period kada je bilo maltene nemoguće napraviti neko kompromisno rešenje i kada ste smatrali da se više ništa ne može učiniti.

Posao: Više niste u priči zvanoj – Daleko je Sunce – naprotiv. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili sada počinje da pokazuje svoje plodove I sigurno je da ćete imati posla preko glave. Sad, budite svesni da ćete hteli ne hteli, morati da radite od jutra do sutra, ali nemojte da kukate – sve stižete.

Novac: Novac nije problem – novca ima…..da, dobro ste me čuli – Škorpijama novac stiže. Nije ni čudo, obzirom na to koliko radite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ljubav: Generalno gledano – u ovom “izvlačenju” nećete proći loše. Oni u dužim emotivnim vezama se stabilizuju, i to najviše posredstvom partnera (koji je, da se ne lažemo I pravio najveću problematiku do sada). U brakovima jedina kriza koja može da nastupi jeste zbog nekih materijalnih problema ili troškova jer oboje zbog toga možete biti nervozni. 

Što se slobodnih Strelčeva tiče, ne može da se ospori da vam se neko jako dopada. U drugom delu sedmice je moguće da se ovde dogode konkretnije stvari, pa makar u smislu komunikacije između vas dvoje.

Posao: Svojim poslom ste apsolutno zadovoljni. Naravno je da uvek može bolje, ali u trenutnoj situaciji i ekonomskom okruženju koje je takvo kakvo je, shvatate da prolazite više nego dobro. Ne samo da je napredak kod vas očigledan, već će se pojedinima ponuditi i jedna mnogo odgovornija pozicija ili promena radnog mesta (svakako na bolje).

Novac: Pošto ja vaša finansijska situacija prilično stabilna, sada već počinjete da razmišljate o tome u šta biste mogli uložiti taj novac. Šta god da planirate, nemojte na kraći rok, dajte sebi vremena da dobro razmislite.


JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ljubav: Sam početak sedmice je dosta problematičan i onim Jarčevima koji su u brakovima i u dužim emotivnim odnosima. Čini mi se da ćete uzrok problema ipak nekako biti vi, verovatno zbog toga što nesvesno stalno potencirate na nekim stvarima ili pokušavate da se postavite dominantno u odnosu na voljenu osobu.

Što se slobodnih Jarčeva tiče, vama jedan bitan kontakt ide. Doduše, ovo može biti i od strane bivšeg emotivnog partnera (ako je to ono što priželjkujete).

Posao:  Shvatite da ne možete ugoditi svima, koliko god se trudili i prestanite da obraćate pažnju na to šta drugi misle o vama, o vašem načinu na koji radite i o vašim idejama. Valjda ste vi sami sebi najbitniji. Poenta je u tome da u ovom periodu imate određene kočnice koje realno gledano, zaista nemaju tu šta da traže.

Novac: Čini mi se da vam neki gubici ipak idu, iako se vi inače trudite da baratate svojim finansijama na najbolji mogući način. Savet za vas je da ne pozajmljujete pare nikome u ovom periodu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ljubav: Za slobodne Vodolije: u prethodnom periodu dopala jedna osoba. Moguće je da ste tu uspeli da ostvarite neku povremenu komunikaciju, ili se čak I vidite, ugovorite susret, ali nekih konkretnijih ili dubljih dešavanja nije bilo. Ako ste već počeli da dižete ruke od ovoga, savet je da ne odustajete I da sačekate još malo. 

U dužim emotivnim vezama može biti nekih sitnijih problema I to samo ako se I vi I druga strana budete čvrsto držali svojih teorija. Voljena osoba će vas optuživati da ste teški kao crna zemlja, vi ćete njoj tvrditi da je arogantna i tvrdoglava.

Posao: Ako mislite da su pojedine kolege ili poslovni saradnici neozbiljni, više je nego sigurno da ste u pravu. Ne mogu svi da rade i da funkcionišu na isti način kao i vi, ali ne može se osporiti da će vas izluđivati nemar i neodgovornost pojedinaca sa kojima ste prinuđeni da radite.

Novac: I dalje se nastavlja trend poboljšanja finansijskih priliva, ali se isto tako nastavlja i vaš neumereni optimizam kada je trošenje u pitanju. Pokušajte da se setite koliko ste se puta našli u sličnoj situaciji i obuzdajte malo svoje troškove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ljubav: Neke emotivne veze će se u ovoj nedelji pokrenuti na bolje. I vi ste neke stvari presabrali u svojoj glavi, a i partner se postavio na pravi način, tako da je kompromis i novi početak maltene zagarantovan.

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, neko vam se jako dopao ali postoje otežavajuće okolnosti da se ovde nešto konkretnije pokrene. Moguće je da je ova osoba zauzeta ili da na neki način pravi distancu između vas dvoje iz nekih svojih ličnih razloga.

Posao: Koliko god vam je to izgledalo nemoguće, obzirom na prethodni period koji je bio blago rečeno katastrofalan,

 stvari polako počinju da se sređuju I dolaze na svoje mesto. Ima ovde vašeg velikog uticaja, ali ne može da se ospori da ste imali i pomoć od strane bliskog saradnika ili prijatelja koji vam se našao pri ruci oko nekih problema koje je trebalo rešiti.

Novac: Novac počinje da pristiže, što od redovnih, što od honorarnih poslova. Dobro vodite računa šta ćete raditi sa ovim dodatnim prilivima. Ne ostavljajte neke stvari nezavršene i neplaćene, jer će vam to napraviti veći problem u kasnijem periodu.

Izvor: mojastrolog.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.