HOROR NA SRPSKI NAČIN: Pomagala mužu da siluje ćerku

Suzana Pejčić (50) iz sela Sukovo osuđena je na pet godina zatvora zbog toga što je sa nevenčanim suprugom Draganom Pejčićem (57) godinama učestvovala u silovanju ćerke D. P. (22). Očuh monstrum osuđen je pred Višim sudom u Pirotu na sedam godina robije.

Dragan je prvi put silovao D. P. kad je imala samo 14 godina, a sve do oktobra prošle godine imao je seksualne odnose sa njom.

- Oduzeo joj je nevinost. Sve ostale godine ona mu navodno nije pružala otpor. Pejčić je spavao sa D. P. i kad je njegova nevenčana žena bila kod kuće i kad je bila odsutna - kaže za Kurir izvor iz pravosuđa.

Majka Suzana Pejčić osuđena je jer je pomagala suprugu i nagovarala ćerku da ima seksualne odnose s očuhom.

- Majka je sve gledala i ćutala o tome. Nesrećna devojka je čak ostajala i u drugom stanju, ali je abortirala - kaže izvor Kurira.

D. P. je ćerka Suzane Pejčić iz prvog braka, a ceo slučaj otkriven je nakon što ju je očuh pretukao kad je saznao da ima dečka. Devojka je tada otišla u policiju i ispričala kroz kakav pakao je godinama prolazila.

- D. P. je upoznala jednog dečka i započela romansu s njim. Čak je nameravala i da se odseli iz očuhove kuće. Kad je Pejčić saznao za pastorkinu vezu, brutalno ju je pretukao u naletu ljubomore. Devojka je tad skupila hrabrost i policajcima ispričala sve o hororu koji je godinama preživljavala. Rekla im je da ju je očuh prvi put silovao još 2006. Prema njenim rečima, njena majka Suzana se u početku protivila tome. Međutim, kasnije je popustila i čak i gledala kako joj Pejčić siluje dete - rekao je sagovornik.

Dragan Pejčić je u pritvoru od hapšenja u oktobru 2014. Njegova nevenčana žena Suzana Pejčić puštena je na slobodu, uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Nadlanu / izvor: kurir.rs

Pogledajte još